Referenties

 

“Brigit is eerlijk en betrouwbaar. Een rustige en sympathieke gesprekspartner die erg goed kan luisteren met een oprechte interesse in mensen. Ze is praktisch en doelgericht: zeer gedreven om echte resultaten te boeken. Dankzij haar enorme vasthoudendheid en doorzettingsvermogen lukt haar dat. Aan Brigit kan je rustig een uitdaging over laten. Ze zal je niet teleurstellen.”

 

“Ik ken Brigit als een ervaren vakvrouw met diepgaande kennis van het hr-beleidsgebied en het hr-instrumentarium. Zij is scherp in haar waarnemingen en werkt doelgericht met een goed gevoel voor de situationele verhoudingen.”

 
“Brigit is in staat op een hele menselijke manier veranderingen door te voeren. De organisatie wilde haar humanresourcesbeleid verder professionaliseren en structureren. Dit betekent dat er een en ander verandert in een organisatie. Brigit heeft de organisatie op een deskundige, prettige manier door die veranderingen heen geleid en de nodige ondersteuning inclusief passende hulpmiddelen daarbij aangereikt.”

 

“Ik ben erg goed geholpen. Ik zat totaal vast toen ik voor het eerst kwam en na verloop van tijd viel alles op zijn plek. Door het aandragen van diverse hulpmiddelen en opdrachten, het later erover sparren en me te confronteren met mezelf, ben ik getriggerd om eens goed over mezelf na te gaan denken. Hoe zit ik in elkaar en wie ben ik en is dat goed ja of nee. Dat heeft me heel erg geholpen om alles weer te kunnen overzien.”

 

“Brigit heeft een aantal coach opdrachten voor Nationale Nederland uitgevoerd en wij zijn erg tevreden over haar inzet en professionaliteit.”

 
” Als externe deskundige ondersteunde zij Raad van Bestuur, directeuren en P&O-ers bij een grootscheepse herindelingsoperatie van FWG-functies, inclusief alle daarbij behorende trajecten. Deskundig, zorgvuldig, veel inzet, betrokken en werkend volgens een heldere structuur zijn typeringen die bij haar passen. En bovendien een prettig mens om mee te werken.”
“Brigit weet anderen tot acties aan te zetten. Juist door haar ervaringen en krachtige persoonlijkheid weet zij de vinger op de juiste plek te leggen. Ze is heel prettig om mee te werken, betrouwbaar en initiatiefrijk.”

 
“Brigit werkte zeer grondig én deskundig, was heel direct en positief in de contacten met managers en medewerkers, sterk in haar advieswerk, zowel in beleid als uitvoering. Vele beleidsnotities en adviezen hebben voor de Raad van Bestuur een trefzekere basis gevormd voor heldere besluitvorming, collectief en individueel. Altijd werkte Brigit met hart voor de zaak!”

 
“Brigit is deskundig, doelgericht en daadkrachtig. Ze overziet complexe situaties, heeft strategische visie en is creatief in haar ideeën. Ze is zorgvuldig en bekwaam in het onderzoeken van mogelijkheden en het maken van tactische plannen. Weet te vertalen naar praktische uitvoering en doet dit snel en efficiënt. Brigit communiceert to the point, zonder nonsens en weet verbinding te leggen tussen mensen en/of belangen en te fungeren als verbindende factor.”